Livets Dag – ansökan öppnar!

Idag, den 31 maj, öppnar vi för bidragsansökningar till Carlastiftelsen. Och datumet är inte en slump.

Den 31 maj 2017 fick Carla veta att hon hade en stor tumör som växte i hennes hjärna. Andra hade kanske velat glömma en sådan händelse, men inte Carla. Ett år efter att hon fick sin diagnos instiftade hon istället “Livets Dag” – för att fira att hon fortfarande var i livet och att det var underbart. Den 31 maj varje år är alltså numera Livets Dag.

För Carla var det uppenbart att man ska vara tacksam för varje dag man får, och Livets Dag blev en extra stark påminnelse om detta. Därför har vi valt den 31 maj 2022 som startskottet för ansökningar till Carlastiftelsen. 

Carla på Livets Dag 2018.

Vi är så tacksamma för alla generösa gåvor som kommit in till stiftelsen. Att få sprida Carlas eviga livsglädje och kämparglöd vidare betyder otroligt mycket för oss, och vi hoppas att det kommer betyda lika mycket för de som kommer få ta del av stiftelsens stipendier. 

För att läsa mer om vilka som kan ansöka och hur man gör: klicka här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: